My Head

Tisdag ger blåmärken.

Kategori: Allmänt

Allt har varit så fruktansvärt mycket på senaste tiden, kännts som om jag bara har pendlat fram och tillbaka till allt. Har aldrig varit hemma så mycket som jag har varit nu, men det är fruktansvärt skönt. Vara hemma och umgås, inte missa så mycket. Och att få umgås med min fina syster. 
 
Jag och flickorna (Pelle och Patrik) var ute och åkte i backen idag, första åket för i år och andra för sesongen. De tycker att jag gör stora framsteg. Synd bara att dessa turister jämt ska åka ivägen, och peta med sina stavar åt alla jävla håll. Vet inte hur många jag har skrikit åt idag, stackars turister. Men det är ett väldigt bra sätt att lära sig att svänga bra och snabbt på - att sicksacka, åka slalom geom turist klungor. 
Jag tappade kontrollen på snowboard och höll på att göra världens smäll med en liten flicka (som jag förövrigt trodde var en liten pojke), åkte rakt emot henne med världens fart - hon såg så hemsktlivrädd ut - tur så lyckas jag svänga undan lite så hon får en liten smäll på sin piexa och jag världens smäll på axeln. Tur gick det bra med henne, och det hände inget mer än att hon tappade skidan. 
Jag kan nu göra tåhugg hur bra som helst och volta, dyka ner med huvudetförst på hårda partier, svänga åt bege hållen någorlunda bra, sitta och vara förbannad över att jag trillade och fick ont i knäna. Jävla fin dag, och procken över i på den här dagen. Var att Arlajobbet ringe och vill att jag ska jobba mer i några veckor, hur bra? jobbjobbjobb och fina blåknän :)! 
Kommentera inlägget här: