My Head

Våga sticka getter

Kategori: Allmänt

"Gör som havet - våga" tv6 och reklam. 
   Söndag, det är som vilken söndag som helst. Lite segare, lite surare, lite tröttare, och lite mer av allt som man inte vill vara. Grinig. Jag känner att jag inte direkt har lust med något, känner mig så jävla grundlurad. Jag vet inte varför, men bara så blåst att jag har gjort bort mig totalt.
Inget jobb, inga pengar - lönen kanske kommer imorgon, älskar livet. Älskar att de personer som har lite plats på företaget inte kan ge en ett direkt svar. Är det så jävla svårt att svara på en fråga? Eller vet du bara inte hur du ska ljuga. Testa själv att betala en hyra när lönen inte kommer. dö. Söker jobb för fullt, men jag vill inte ha något jävla jobb. Jag orkar inte, låt mig vara ett tag. Arbetsförmedlingen dömmer och tittar, men förlåt att jag inte duschade innan och tog ut min töjning och medusa? Var det de som var fel? Var det därför du inte lyssnade på vad jag sa, jag bad dig reflektera och förklara det jag hade sagt, kunde du? Nej för du lyssnar inte. Jag kanske också kan jobba på arbetsförmedlingen, jag är också väldigt duktig på att inte lyssna. 
Jag vill ha en kram, men allt är för långt vort. Pelles kramar är bäst, men det är inte en väns kram. 
Som sagt det är söndag. Imorgon har vi planer för oss, planer för hela dagen. Skönt. Hoppas vi kommer upp imorgon bitti bara, synd att vi är lika sega och trötta båda två. 
Åh, föresten. Jag och pelle sökte hunddagis jobb i falun här om dagen, vi hoppas att vi får det. Båda han och jag jobba på ett hunddagis i Falun, det kan bli hemskt fint. Drömma kan man. 
Getter och sånt, gillar getter. I alla fall stickade.