My Head

Tisdags ångest

Kategori: Allmänt

Tisdag. 
Jag vaknade upp bredvid min fina imorse, jag hade en plan på att jag ska hem varje dag och plugga. Det är en bra plan, men måndagar är inte en bra plan. Jag lovade mig att det inte gjorde något att jag tog en lugn kväll - 10 timmar i skolan på en måndag då får man strunta i allt. 
Om 15 dagar ska jag presentera mitt projektarbete, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag kommer svimma, det är det jag kommer göra. Jag har bara 61 timmar än, jag ska få upp 39 timmar på 15 dagar. Heja My. 
Allt känns fel, jag mår bra. Allt är bra, men allt känns fel. Vet inte alls vad som är fel, men det bara känns fel. Allt känns fel. Jag vet inte alls, hade hoppats på att det här konstiga skulle gå över, så att jag skulle kuna sluta tänka och få sluta känna att allt är fel. 
   
   Annars då? Skolan fungerar, Godkännd i Fysik nu, och webbdesign. Jag kan när jag vill, så nu är det bara Matematik C kvar att plugga upp. För övrigt sa min fysik lärare att jag tydligen hade talang i fysik, något hon tydligen aldrig har sett förr. Så om jag känner för det får jag göra ett till kurs prov och se om jag kan höja mig till ett högre betyd. Vet inte än, om jag orkar och har tid ska jag göra det. Det vill jag. 
 
   Nationella Engelska B idag igen, det gick åt helvete, MEN jag gjorde det fan. Nu har jag försökt. Om jag får IG nu, då vet jag att jag suger i engelska, men jag kan svenskt teckenspråk i alla fall. 

KOMMENTARER:

 • Linnea Siitari säger:
  2013-05-15 | 00:31:35
  Bloggadress: http://linneasiitari.blogg.se/

  Du är så jäääävla duktig <3
  Ibland känns allt fel, men då får man bara låta det vara så.
  Du är grym! Puss älskar dig!

Kommentera inlägget här: