My Head

Lördagen gick över till söndag tillsammans med solen

Kategori: Allmänt

Jag hade en hemskt bra kväll, natt, morgon. Och är hemskt förvånandsvärt pigg, med tanke på att jag inte sov alls i natt och nu sitter jag och försöker få klar projektrapporten.
Pelle sa åt mig att följa med ut igår, han tyckte att jag förtjänade det efter allt mitt pluggande. Så jag gjorde som min man sa, jag följde med ut. Vi satt i solen, tog oss en 29kr buffe taco på baren, sen kom alkoholen. Hemskt trevlig kväll, dock fick jag lov att vika undan vid 2 tiden. Jag klarade inte mer, eller mitt knä sa ifrån så hemskt. Kände mig tråkig och gick den oförskämt korta biten från baren och hem till min blivande läggenhet. Bäddade ner mig i soffan och mådde hur bra som helst, höra allas skratt från baren upp genom fönstret. Låtsades att jag var med och hade roligt. Någon timme senare, kommer allihopa upp till mig. Ville se hur jag mådde och vill ha mig med, så vi satt hela morgonen och lyssna på musik och hade det hemskt trevlig. Solen steg upp, och vi gick ut. Tog en promenad i morgon solen,. Inte fel alls. 
Gick hemmåt, pappa ringde. Han skulle hämta det sista från min lägenhet som jag inte ska ha med mig när jag flyttar. Så nu har jag knappt inget kvar i Limhagen och har två flutt karonger här hos Pelle. Känns skrämmande? Jag vet inte, men det känns konstig. Jag ska flytta ihop med min pojkvän. Visst att jag har sovit här i konstant i 5 månader, men då var det pelles lägenhet och jag bara sov över. Nu ska jag flytta in. Den kommer tillhöra mig till en viss del. Oj. Vad hände, jag växte upp. Just nu vill jag egentligen bara flytta hem till pappa och bo i mitt rum hemma. åh. Men det kan bli bra, det kan bli hemskt bra. Jag och min fina Pelle och Anton. hahå, ja Anton ska flytta in med oss. Det kan bli intressant. hah :)
 

KOMMENTARER:

 • Linnéa Siitari säger:
  2013-05-27 | 14:16:45
  Bloggadress: http://www.Linneasiitari.blogg.se

  Ja alltså, ni får ju räkna med en till inneboende i sommar. Just sayin!

  Svar: DEt har jag redan räknat med, och jag har redan bestämt att du ska sova hos mig dagarna innan studenten också!
  My Head

Kommentera inlägget här: