My Head

Trött eller inte?

Kategori: Allmänt, Dagens emo

En dusch och pigg igen! eller ja. Bara att sätta igång med min underbara projekt som jag verkligen gillar så hemskt mycket, skulle inte alls vilja sitta ute nu i solen.. 
Tänkte bara säga att jag ser trött ut. 

Så hemskt bra

Kategori: Allmänt

Jag slog igen datorn 06.48 imorsen, maraton plugg! och det sjuka är att jag fortfarande är vaken, så det är väl bara att köra på igen då! sista chansen nu - redovisning imorgon usch hemskt. Men förhoppningsvis åker jag till min fina Linnea till Göteborg efter :)
Förövrig har jag en hemsk bra dag. Gruvade mig som attans för muntliga nationella i engelksa B imorse, men det slutade med att jag vart godkännd i hela kursen! så jävla sjukt det trodde jag aldrig! 
Första året jag bodde i Leksand 

Jag ska aldrig mer göra något.

Kategori: Allmänt

Jag vill aldrig mer plugga efter det här! Nu har jag snart modulerat, eller försökt att modulera en ostkaka i snart 5h, visst att jag har diskat, tvättat och lagat mat, men annars har jag setat här konstant..är snart klar med den skönt nog, men sjävklart ska den sista finslipar delen gå och helvete. Varför vill inget fungera när jag vill det? blir så trött på det här, blir så trött på datorer. Nä 
Fortsätta innan jag ska ner och hämta den sista tvätten. mums. älskar liiiiivet. 
Visst ser det roligt ut med bröd :))))))