My Head

det borde alltid vara så - så där mysigt.

Kategori: Allmänt

Svagt av svartvinbär spred sig långsamt runt, ett enda ljus stod utplaserat. Det var sent, fast de flesta kvällarna brukar bli sena. Kände hur lugnet började ta över, kände hur hela kroppen långsamt sjönk - hur lugnet tog över allt. Långsamt, varsamt rörde en varm hand över min rygg, först drogs den långsamt upp över ryggtavlan och sedan följde den samma väg ner igen. Endast två rörelser, handen stannade varsamt, långsamt. Så där långsamt att man knappt märker att det har hänt. Väldigt långsamt. 
 
Det var inte så otroligt svårt att komma upp ur sängen imorse, med tanke på den sena kvällen. Höll på att somna om när jag var klart, går alltid och lägger mig och myser med Pelle innan jag går till skolan. Bad han flytta in lite, han flyttade inte. Lyfte lite lätt på täcket, han la ut sin arm och jag kröp ner. Blundade lite lätt, och jag kände hur trött jag var, kände hur den där vågen sköljde över en med endast du-är-trött-du-ska-sova-nu. En kram, en puss, jag gick upp. Bra val, nu sitter jag här i skolan och håller på att frysa ihjäl. 
Fick ganska bra nyheter, klasskomferansen gick typ bra, jag får gå kvar. Jag kan fortfarande få ta studenten, nu ska jag bara hålla mig kvar, ha bra närvaro fram till lovet. 
Jag ska så mycket klara av det här. 

KOMMENTARER:

 • Linnea Siitari säger:
  2013-03-21 | 14:12:44
  Bloggadress: http://linneasiitari.blogg.se/

  Vi ska
  jävlar i helvete vad vi ska.
  Jag sitter med pms och ska försöka plugga.
  Jag saknar dig och jag älskar dig
  <3

  Svar: Vi ska, det ska vi verkligen. På riktigt! Du är bra, otrligt hemskt bra.
  Jag saknar dig, älskar dig.
  My Head

Kommentera inlägget här: