My Head

Det blir alltid bättre - med tiden

Kategori: Allmänt

Idag fick jag äran att skriva på en till IG varning, det kändes verkligen hur roligt som helst. fuck. Det bästa är då att det är i Svenska B, jag har aldrig haft problem med svenska. Men det blir väl så om man inte går i skolan. Skönt sa min svenska lärare att hon trodde att jag inte skulle få IG i betyg, men jag skulle skriva på den tills vidare bara för att jag ligger efter. Skönt de, jag menar att en lärare kan säga "My jag vet att du kan" så nu ska jag ta igen mig och verkligen kämpa dom här 3 sista månaderna. Jag kan inte ha mer än 1 IG  när jag går ut. Det går bara inte, ett det är för mycket de med. Men det kommer nog antagligen bli så. 
 
Så sjukt stressad, vet inte vad jag ska göra. Vill göra allt på en gång, men det fungerar inte direkt. 
Halvtids redosvisning skulle in idag, ska presenteras på torsdag. Teckenspråks steg 3 uppsats in på fredag, Engelska redovisning på fredag. Allt är på en gång, och nu kommer också alla dessa nationella prov. Hur ska jag kunna komma igen med det här? Det är väl bara försöka, får inte sluta igen. Måste. Jag ska. Jag ska ta studenten, jag ska ha min dyra mössa på mitt huvud den 14 Juni, det är bara så. 
 
Nu, mer plugg kanske. Sitter hemma hos min fina Pelle, besök av Jenny och Patrik. Trevliga människor det där. Så kommer antagligen ta en paus från skolan och pluggandet och försöka vara lite social med dom. 
 
Kommentera inlägget här: