My Head

dra åt helvete

Kategori: Allmänt

Papprena är ifyllda, och jag känner mig så värdelös, som en B-person som inte betyder ett skit. 

Sprit slutar med blåmärken

Kategori: Allmänt

Det låg glassplitter överallt, jag grät. Jag var så hemskt ledsen, vi var så hemskt ledsna. Den där svaga avslagna doften av alkohol, fanns över allt. Jag luktade alkohol, hela jag var alkohol. Hur kunde allt bli så fel, hur kunde våran fina kväll gå så snett. Det är ävl sånt som händer ibland. 
Jag minns inte mycket, men jag minns att jag hade gett upp. Att jag inte vela vara med längre. Jag gick och la mig, grät för mig själv och var så fruktansvärt förstörd. Hörde hur det slutade klirra av allt glas, han hade slutat kasta glas runt sig. Hörde hur långsamma trötta steg kom närmare där jag låg. Brydde mig inte, låg där, ryggen emot dörren. Orörd. Hörde att han tog av sig sina kläder långsamt, hur de landade på golvet. Han stod där, suckade. En sån där djup, sorsen suck. Kände hur kan la sig i sängen, kröp närmare. En arm runt mig, en viskning i mitt öra - förlåt. Jag vände på mig, och såg hur ledsen han var, ungefär lika ledsen som mig. Vi låg där, kramade varandra och grät ikapp. Pratade ut, allt vart bättre. Inte bra, men det var så mycket bättre. 
Under allt kaous, innan allt glas. Då vi var ledsna på en naturlig nivå, "My vill du gifta dig med mig?"
Jag tycker om dig så hemskt mycket Pelle, du ska bara veta hur mycket det är. 

det borde alltid vara så - så där mysigt.

Kategori: Allmänt

Svagt av svartvinbär spred sig långsamt runt, ett enda ljus stod utplaserat. Det var sent, fast de flesta kvällarna brukar bli sena. Kände hur lugnet började ta över, kände hur hela kroppen långsamt sjönk - hur lugnet tog över allt. Långsamt, varsamt rörde en varm hand över min rygg, först drogs den långsamt upp över ryggtavlan och sedan följde den samma väg ner igen. Endast två rörelser, handen stannade varsamt, långsamt. Så där långsamt att man knappt märker att det har hänt. Väldigt långsamt. 
 
Det var inte så otroligt svårt att komma upp ur sängen imorse, med tanke på den sena kvällen. Höll på att somna om när jag var klart, går alltid och lägger mig och myser med Pelle innan jag går till skolan. Bad han flytta in lite, han flyttade inte. Lyfte lite lätt på täcket, han la ut sin arm och jag kröp ner. Blundade lite lätt, och jag kände hur trött jag var, kände hur den där vågen sköljde över en med endast du-är-trött-du-ska-sova-nu. En kram, en puss, jag gick upp. Bra val, nu sitter jag här i skolan och håller på att frysa ihjäl. 
Fick ganska bra nyheter, klasskomferansen gick typ bra, jag får gå kvar. Jag kan fortfarande få ta studenten, nu ska jag bara hålla mig kvar, ha bra närvaro fram till lovet. 
Jag ska så mycket klara av det här.