My Head

Måndagar är inte helt fel ibland.

Kategori: Allmänt

Sov helt underbart, tills han puttade på mig och sa "My du måste upp nu, gå upp." och som alltid, är jag liga grinig över att någon väcker mig, men jag är fortfarande glad att ni gör det. Låg kvar i sängen, tänkte inte röra mig, sen går alla alarm igång samtidigt, mitt, hans, och ett till. Blev så frustrerad, 30 minuter gick det, sen klarade jag verkligen inte av det längre. Gick upp, mungiporna ner. Klädde på mig mina slitna, men helt under bara jeans, ett grått ärft linne, ut till köket och tända en cigarett. Fortfarande lika förstörd, hör att han kommer in i köket bakom mig. "Du ser ut som om du kunde mörda någon!" tittar på honom, "Förlåt!! jag skämtade..men det var nog inte tid för det..vill du ha te?" han tittar på mig, med sitt halv leende, som han alltid har. Antingen ler han stort, eller ler han lite. Ler alltid, alltid medd ett leende. Jag tackade ja - till teet. 
Sätter mig på en av "bar" stolarna, väntar. Blir serverad, fortfarande med ett leende. Mitt kommer fram de med, men bara lite, det är fortfarande lite för tidigt att le helt. 
Gör mig klar, går. Sen rullade dagen bara på. 
10 timmar i skolan går inte sså långsamt som man tror, det flyter på. Har precis kommit hem. Känns hur bra, satt 2 timmar på matte lektionen och verkligen jobbade i 1.5timmar. Inte fel, och jag förstod. Visst att det kanske är borta imrogon, men det gick bra nu. Känner mig så bra ibland. Verkligen. 
.
Hade förövrigt prat med min lärare/mentor om mina kurser med honom. Han frågade mig vad jag trodde jag skulle få för betyg i kurserna "IG / G" svarade jag, han höll med - jag ligger där. Men han tror att jag kan verkligen höja mig, och att kursena verkligen inte är över än. Han tror på mig, det känns hur bra. Jag gillar när lärare säger så " kursen är inte över än, du har tid på dig att höja dig, jag tror att du kan det!" - hur glad blir man inte över att gå höra det? Jag blir jätteglad. 
Nu ska jag se om jag kan äta något utan att tappa matlusten, och sen gå. Måste duscha, men har glömt mitt schampo och balsam hos honom. Han sa att han inte lider av det, och jag gärna får komma förbi och duscha. åh. 
Kommentera inlägget här: