My Head

Fredag - fri

Kategori: Allmänt

Sitter och fyller i blanketter, så där roligt man kan göra det första man gör när man fått lov. Sista lektionen för februari är gjord, och jag har fått lov. Äntligen! Sjukt skönt. 
Min kära far ringde mig igår, och berättade att jag hade blivit nekad inackorderingstilläg från CSN, så nu sitter jag och fyller i nua blanketter om pengar, förhoppningsvis blir jag beviljdad. Skulle inte sitta fel med lite mer pengar imånaden, så att man kanske kan göra något. Slipper sitta och häcka och vet att jag måste snåla på pengar och allt. Vill inte mer, vill kunna göra saker när jag känner för det. Så det är egentligen inte så fel att sitta och fylla i blanketter, det kan bli något fint av det. 
Lunchdejta med Mimmi i matsalen när hon slutar, fint med lite mat. Gratis desutom, inte fel. 
Satt och räknade ner dagar och timmar när vi får äta buffe på måndag, jag och Mimmi ör helt hispiga. Hon kanske är det över kryssningen och jag mer maten. Men det är gratis mat, och det är inte varje dag man får äta gratis buffe, eller den är ju inte gratis. Har betalat för den en gång, men det känns som det vore det. För att man betalade för den för 5månader sen. haha
blubbar. Blanketter var det. 
Kommentera inlägget här: