My Head

Fängelse - sitter inne igen

Kategori: Allmänt

Trött som få, har varit en väldigt krävande dag. Visst kan det bero på att jag inte sov så mycket inatt, åkte båt med Pelle under natten, så det vart en sen kväll - like usual. 
Upp tidigt imorse för att hinna med bussen som tog oss till fängelset i Falun - för många år sen var det ett fängelse men nu är det ett vandrarhem. Så jag och min fina Mimmi är på komfrimations läger i Falun. 
Idag har vi hunnit; blivit informerade om blodgivningscentralen - sett när någon gett blod, lyssnar på en äldre man som är en nykter narkoman, som jobbar med undomar som har samma problem som han haft. Hur bra som helst var det, var samma personer förra året, så det var fint att får höra hur deras senaste år har sett ut. Sen vart det låtsasbegravning i kyrkan - och jag som inte klarar av det, gick och satte min utanför kyrkan till det var över. En väldigt mysig mässa med nattvard - hur mysigt är det inte att få sitta i en kyrka, och lyssna på när en/flera präster predikar, och så sjunga psalmer? hur bra som helst. 
.
Just nu är vi helt slut, fått en riktigt god middag här på vandrarhemmet, och nu ligger Mimmi på överslafen och halvsover, söt tjej de där. 
Fina Mimmi sjöng och spelade för mig tidigare, 
innan hon tappade humöret och sket i att fortsätta. 
fint var det, väldigt fint. 
Vet inte hur mycket jag tycker om när någon sitter och spelar och sjunger för mig, är det inte bland det bästa som finns? 
Kommentera inlägget här: