My Head

Dra åt helvete med allt.

Kategori: Allmänt

Allt kan dra åt helvete. 
Jävla skit dag, ska jag hinna gör mig ovän med alla innan dagen är över? Vafan är det med den här dagen? Jag får panik, eller jag har panik - jag får snart en panikattack. Dö i en eld hela jävla världen. 
Vad ska jag ta mig till? Är det fel på mig, eller är det alla andra? Är det jag som blir för lätt upprörd, eller är det alla andra som inte förstår mig? Är det jag som gör fel, eller är det bara ett missförstond? DRA ÅT HELVETE, så ja, det är väl mitt fel. Lättast så. Jag är en hemsk flickvän som inte kan bryta planer, jag är en hemsk vän som skäller ut mina vänner. Jag klarar inte den här jävla stressen, vad är stress till för? Vem fan mår bra av stress? Och jag vet fan inte vad jag ska göra imorgon nu, dra åt helvete med hela världen. 
Varför är allt jämt så mycket lättare när man är mindre, varför börjar man tänka och bry sig om allt när man blir äldre? Varför blir allt till problem, varför något? jag orkar inte. 
jag ska bli yngre igen, eller flytta hem och inte bry mig ett fnatt om något. 
nice att datumet aldrig är rätt, tror det är ett år tillbaka 2006? 
 

KOMMENTARER:

 • Elsa säger:
  2013-12-22 | 20:21:10
  Bloggadress: http://elsamohras.blogg.se

  Hej! Vilken fin blogg du har! Skulle bli så sjukt glad om du kollade och kanske till och med kommenterade lite på min också? :)<3

  Svar: Vet du hur äckligt det är när någon kommenterar endast för sin egen räkning? Så ja, du är äcklig, och nej jag kommer inte besöka dina blogg.
  My Head

Kommentera inlägget här: