My Head

Annandag jul och annat bröd

Kategori: Allmänt

Godjul och god förtsättning då. och tillbak i fina Sälen 
Nu har jag hela kvällen invigt min fina julklapp, som jag fick av min föräldrar. Älskar den (!!!!), fick en röd fin assistent som jag har önskat mig så länge, men aldrig haft råd att köpa! 
Min fina önskade att jag skulle baka bröd medans han kvällsjobbade, och som en snälla flickvän jag är gjorde jag det. Så nu har jag hela kvällen stått och tittat helt beundrande hur fint en degmaskin kan knåda deg. Helt exalterad, degen blir knådad och jag kan bara titta på - utan att bli degig och irriterad! Bakade ett sött sirapsbröd som mamma alltid bakade när jag bodde hemma, hur gott som helst! Så nu ska vi mysa med lite te och nybakat bröd innan vi lägger oss. 
Fina cam bilder. Men den är vacker, fruktansvärt underbar. Egentligen är den så där plast röd, verkligen röd. Standard röd, och det passar den helt perfekt. Funderar på att jag ska skaffa mig en till bunke till. Eftersom att det är lite liten, men heeeeeelt perfekt! 
Och imorgon ska vi inviga min mustch kanske c::
 

KOMMENTARER:

 • Sandra - Med en fästman på Kumla säger:
  2014-01-04 | 11:50:29
  Bloggadress: http://www.aslundsandra.blogg.se

  Åh en sådan vill jag också ha :D Tittat på länge. Testat baka något mer?

  sv; Tack så mycket :) Trevlig helg!

  Svar: Den är helt underbar! Bakade en tårta här om dagen, och använde endast den till baket. Och grädden blir väldigt fluffig och fin :).
  My Head

Kommentera inlägget här: