My Head

Äckliga bybor

Kategori: Allmänt

Jag blir så trött på bybor, finns det något mer själviska människor? Vad är det för fel på sånna egen? Ja, jag ska precis nu klaga på min egna hemby. Jag blir bara så irriterad på att de alltid ska vara sjävliska och vara så rädda för allt. Om det kommer något nytt är det fel, om någon kommer hem som inte varit hemma på länge ska man glo ihjäl sig. Hallå? Vad är det som är fel? Lämna eran lilla sketna by, så kanske ni också kan se något vettig om dagarna - så slipper ni skvalldra om varandra. 
Idag, när jag kommer med bussen ska jag gå de där underbara 4-5km uppförsbacken hem. Min påse som jag har med mig hem väger minst säkert 10kg, och det är desamma med min axelväska. Så vill säga det ser tung ut, det var tung, jag ville gråta och sitta där i skogen och inte röra mig en meter. Men tapper som jag är ;) fortsätter jag upp för den långa hemska backen. Det kommer en bil, åker fort som fan förbi. Vad är felet? Du ska ändå upp till byn, och du ser en stackars svag liten flicka vid vägkaten med sina väskor. Och vad gör du`?! ^ÅKER FÖRBI?! Alltid det samma. Alltså, ser jag hemsk ut eller? Eller är du rädd för en annan människa? 'Ändå har vi bott i samma by säkert minst 10 år. Titta kan ni alltid göra, eller vinka. Men är det så jävla hemsk att stanna? DÖ I EN JÄVLA ELD, hoppas karman kommer och hemsöker er. EGOTRIPPADE FULA BYBOR.
Annars, är det fint, det blåser och jag är cp trött. Kanske ska lägga mig bredvid pappa och Ebba som har somnat i Ebbas säng. ♥
 
Här, världenssötaste. 
 

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: