My Head

allt sover med solen

Kategori: Allmänt

Hej. Det har varit en fruktansvärt lång dag idag. Var uppe redan 5 imorse, före solen och innan något har vaknat. Men det är ändå på något konstigt sätt väldigt skönt, behagligt att gå upp så tidigt. Se när allt annat vaknar till liv, när solen smyger sig upp över horisonten och sprider sitt ljus. 
Jag skulle med bussen som gick innan 6, för att ta mig hem till skogen och pappa.Snäll som han är hade han lovat att följa mig till ett möte idag. 
Efter en 3-5km uppförsbacke var jag hemma, men det var en väldigt fin morgon promenad. En långfilm och en snabb förmiddags sovstund. Fin morgon. Fredagsmys hela dagen.
Jag och min syster målade med vattenfärger, fint va? Jag har gjort den helt själv. En gran och allt, med en fin sol! 

Snabba bilar och magont

Kategori: Allmänt

Solen kom fram och det blev en väldigt fin dag. Jag spenderade förmiddagen med Pelle i sportbutien han jobbar i, inte alls illa. Faktiskt väldigt roligt att vara där. Lite dåligt med kunder i dag bara, men vad kan man förvänta sig av en bakis torsag. 
Vi kom hem, och pojkarna ville baka en chokladkaka, fint. Nu sitter vi i vardagsrummet och spelar Need for sped, och har chokadkakekoma och ont i magen. Pelle är irriterad för att bilden inte vill köra som han vill ;), fint,

Solen, fjället och isen

Kategori: Allmänt

Godmorgon världen vilken underbar dag! Friskt och fint väder, solen tittar nästan fram. Jag ligger i sängen och tittar på King Kong (2005) 
 
 
gick upp med min fina imorse och gjorde frukost till oss, innan han skulle vandra till jobbet. Rabarber och grädd te och nybakat bröd är absolut inte fel så här på morgonen. Vad jag ska göra idag? absolut inte ett skit, ska fortsätta vara arbetslös och inte ha något för mig. Laga lite lunch till mig och min fina, men sen ska jag...gå av tiden. Ja, jag tycker synd om mig själv, men det är faktiskt inte roligt att inte ha någon inkomst alls, inga pengar alls, ingenting - och sen ska man försöka göra något. Det är inte roligt att vara arbetslös och utan pengar, rastlös och uttråkad till max. Skulle så gärna vilja åka upp på fjället och åka, men det kan jag inte. Jag bor i fjällen men sen då? Aja, får gå ut och åka skridskor på våran snorhala parkering! :)