My Head

Onsdag, allt vad en onsdag kan bjuda på

Kategori: Allmänt

Det kan vara för att våren är på gång, att sommaren är snart här. Men det känns som om jag börjar komma igång igen. Börjar ta tag i mig själv igen, det känns hur bra som helst! 
Min fina man följde med hem till mig igår, vi tvättade, jag pluggade, han lagade mat och spelade dator-spel, gick hem till Pelle, och duscha. Vi kände att vi var grymt duktiga igår! Känner det idag med att jag faktiskt är lite duktig? 
 
Förövrigt, gick upp imorse fast att jah inte hade någon lust, fast att jag var trött. Duktiga jag, kommer precis i tid till skolan och min första lektion blir inställd. yes.
Så nu har jagt spenderat mycket bra tid på inget, men man får väl det ibland med, eller hur? Man kan inte vara duktig jämt? Man får väl vara lite sådär lat och göra allt lite sakta, spara på krafterna till senare - så vill säga! 
Annars känner jag mig lite så där nerveös. inte så där som man svettas ihjäl och har svårt att andas. Men det finns en liten klump i magen, inte stor. Knappt att man märker av det, men man vet att den finns där.. Jag är bjuden på lunch med min man och hans föräldrar i dag på arenan. shiiiet vad det är jobbigt, jag vill inte, men jag kan inte direkt avvika från det heller. Åh. Det kanske går bra, hans föräldrar är trotsallt väldigt trevliga. 
 
åh mitt fina Anastasia. 
ska se dig snart igen, jag lovar. 
 
 

KOMMENTARER:

 • Linnea Siitari säger:
  2013-04-10 | 22:00:03
  Bloggadress: http://linneasiitari.blogg.se/

  Duktig du är! NI :)<3

  Svar: Försöka kan man alltid göra!
  My Head

Kommentera inlägget här: