My Head

Igår, lördagen, kvällen

Kategori: Allmänt

Hej fina söndag, du fyller upp till ditt sifte. Är så där halv seg, lite bakis så där och hungrig, det är som det ska vara alltså! 
Angelina kom förbi mig igår innan hon skulle jobba. Tog en promenad in till noret, fick krama en efter längtad Nathalie, gick till jobbet, slutade, filofiserade om vad vi skulle göra. Kommer på apontant, nämen vi drar till Falun och drar på baren! sagt som gjort, drog till Falun! Haha gud vad ordsningsvakten tittade skeptiskt på mig, sen log han och sa varsågod! win. 
Var en fruktansvärt bra kväll, mycket. Vart bara lite jobbigt seg där på slutet! Men bra! Tack. 

Fin seg lördag

Kategori: Allmänt

Nu är jag på sista avsnittet, har egnat mig igenom alla avsnitt nu. Inte det bästa jag har gjotr, men helt okey. Men funderar på en sak, hon, Rosa stämmer aldrig sin gitarr, men ändå är den jämt stämpd. Mystiskt. 
Nu, Rosas uppträdande på skolavslutningen, spänande. Hahah, ska dra mig upp ur sängen snart, när jag orkar. Duscha och kanske dra mig in mot noret! haha, hej sega fina lördag. hahaha det är illa, sitter helt spänd och tittar...haha tror jag känner mig liten igen! 
 
 

Inte helt fel

Kategori: Allmänt

Vaknade vid ett och just nu tittar jag på serien Liver enligt Rosa, inte helt fel om jag får säga det helt själv. Eller kan ju finnas bättre, men just nu inte helt fel.