My Head

Hur går man i klackar i snö?

Kategori: Allmänt

Tvingade mig upp ur sängen i morse, var fruktansvärt trött. Gjorde mig i ordning, drog mig till skolan, och eftersom att jag inte äger ett par vinter skor, och det bara värker ner snö. Drar jag på mig mina klackar, går halv haltande till skolan. Det är inte så otroligt lätt att gå med smala klackar när det söar, och när det är väldigt mycket snö på marken. När jag väl kommer till skolan, väntar in tiden tills lektionen ska börja. Visar det sig att jag inte har någon lektion?! Vad är det här? Gick jag till skolan i onödran, jag skulle alltså kunna ligga kvar i sängen och sova ett väldigt bra tag till.. Roligt. 
aja, sitter här nu, ska se om jag kan få något gjort. 

Kredit - ibland lyckas man

Kategori: Allmänt

Får posetiv kredit från min svenska lärare efter min redovisning i torsdags, ja från igår.
Fick ett mail, och i det stor det blandannat; "Du är en modig tjej också på flera sätt. Just nu tänker jag på hur det var förra året när du inte ville tala inför klassen alls och nu står du där sjävklart och talar på ett självutlämnande sätt. Imponerande!"
ibland lyckas man, det känns väldigt bra. Så då lär jag inte ha varit så dålig, då har mitt fina budskap kommit fram och ja. 
shiiet. 
 

Bästavänner sas det.

Kategori: Allmänt, Musik

Fått höra att de är bra att ge en preson mer chanser, för att det kan vara värt det. Varför ska jag ge fler chanser? 
När jag behövde en vän som mest, när jag var så förkrossad och ledsen. När jag verkligen behövde stöd, hjälp, bara en kram. När jag behövde det som mest, berättade vad det var, vad som hade hänt. Svaret jag fick "Jag kan inte göra något, ska du inte åka hem?" tack. Verkligen, då jag behövde det som mest, bästavänner sas det. 
Jag gav upp, skulle du varit min vän skulle jag fått em kram. 
Hade bara lust att skrika ut allt, allt som skulle kunna såra dig. Jag lät bli, för jag är bättre så. Jag kan visa, jag vet ibland hur man ska bete sig.