My Head

Snacka om att vara trött.

Kategori: Allmänt

Har varit så trött och spänd på senaste tiden, så jag tänkte när jag kom hem att ett bad inte skulle sitta helt fel. Fyller upp badkaret med vatten, lägger mig där i och...somnar. Haha, vaknar av att det blir lite för mycket skum i näsan. Känner att jag kan vara lite söt ibland!
Har fått jätte många komentarer om att jag har varit glad hela dan, känns bra att man kan få en komentar om att man är glad. Får annars bara komentarer om att jag är grinig och sur, haha. åh. Har söta vänner ibland oxå. åhå.
Känner mig lite så där halv glad och söt idag, vet dock inte varför. Ser ut som en nerknarkad pundare och går i gamla trasiga kläder. Känner mig på något konstigt sätt att jag är lite så där söt, eller inte utseende mässigt. Men jaja, känns i alla fall bra!
ÅHÅ, hitta en bild från när jag och Néa skulle luffa runt i Dalarna på en dag! ÅH!
äsch bara skämtade, den är från när vi tog en spontan resa till Leksand! haha, blev glad i alla fall.
ÅH det var då jag lekte med mina skor på tåget och försökte komma upp på 'hatthyllan' eller bagagehllan!

Vill hem till den fina skogen, vill hem och slippa göra allt man måste göra annars.

Kategori: Allmänt

Sitter i biblioteket och lyssnar på när fjortisar och hockeybögar pratar om 'leksands skvallerblogg' haha, roligt liv. De är så patetiska, de är så hysteriska över att de finns en blogg om folk i leksand. Men vad tror dom egetligen, med deras betende så är det inte så konstigt varför de hamnar på bloggen. Orka bry sig egentligen, tagga ner. Bete er som folk istället. Haha åh. LEKSAND ÄR SÅ PATETISKT!
woho.
Slutat, väntar på Mimmi, sen efter dra hem och tvätta och städa. Älskar livet när man måste tvätta och städa. Varför bor man inte hemma längre? blä Jag vill hem, sova i min egna säng, få maten serverad på bordet. Slippa göra allt som man måste göra annars. Hur bra som helst, vill bara hem. åh.

Äckliga jävla alkoholist!

Kategori: Allmänt

Så jävla underbart!
Sitter helt oskyldigt vid bussen och vänttar på Mimmis buss, sitter bara där pratar och röker. En alkoholist kommer, stannar framför oss. Mimmi spottar snett bredvid honom. Han börjar höja rösten och frågar "vafan håller du på med?!" Mimmi förklarar sig att det inte var avsett att spotta mot honom, efter som hon spotta de snett, en fucking meter bredvid honom! Han fortsätter skrika på oss/henne. Han avslutar med "hoppas det går åt helvete för er!" Men tack så jävla mycket din ner druckna fula äckliga jävle! TACK!
Älskar när man har dåliga dagar och sen kommer något sånt! Leksand kan dra åt helvete, allt här kan dra åt helvete!
Fan.
Blir såååå glad V