My Head

Dagens emo

Kategori: Dagens emo

Eller fredagens emo.
 

Borttappade byxor.

Kategori: Allmänt

Drar en fin sammanfattning av de senaste dagarna. Har setat i en fin röd stuga utan internet från i torsdags. 
Mötte upp fina Angelina i torsdags, vi skulle endast ta en te-dejt. Slutade med att jag stälde in min Norrköpings resa, pra pengar brist. 
Fredag, drog jag hem till fina lägenheten här i Leksand för att ta en powernap, sen fixa mig och dra in till noret. Denna där Angelina hade en plan att hon skulle dra ut mig på baran, kan säga nu att jag är glad för det! Fixade mig, drog med Angelina hem till henne och Anton för att äta och dricka lite vin. Hon var peppe, väldigt peppe och var väldigt full. Drog oss till Tobbe för att träffa han och Alex, sen vidare mot baren. Där var det packat med folk, verkligen packat med folk. 
Började med att Alex bjöd mig på en shot det första vi gjorde, den var verkligen jättegod! Drog oss upp på övervåningen där alla anndra stog som ihopklämnda. Spelning, men kommer dock inte ihåg vad bandet heter, vet mycket väl vilka det är, men kommer aldrig ihåg vad de heter. Sångaren heter i alla fall Marcus, fdet vet jag i alla fall. Kan bero på att han är den enda jag har pratat med ur bandet. Grymt var det! Stod där lyssna med en full Anton, som vi hittade längst fram, och Angelina snikade sig upp till ett hörn av scenen för att ta bilder. 
Kan avrunda med att det var en grym kväll och att jag fick hjälp hem till Anton av en mycket trevlig kille. Gentleman så där. 
.
Lördag, vaknade upp bredvid den dör gentlemannen. haha,fint. 
Tog det mest bara lungt hela dagen, jag och Angelina vart bjudna på pizza. Följde med Angelina att jobba, hämta hennes pojkvän Johan med bussen från Göteborg. Drog hem och drack mer vin, lite så där mysigt medans vi tittade på film. Råkade dricka för mycket och snabbt. Fick höra nu i efterhand att jag hade slagits med 3personenr, inte som jag kommer ihåg med jag hade slagot dom. åh, jag lyckas då med allt. 
Fick trevligt soffsällskap på natten då med tydligen. 
 
Söndag, vi försökte återställa oss. puntk. Inget mer, drack sakta lite för att slippa bakfylla. Lyckades fint med det. Tog det mest bara lungt hela kvällen. Gick med Anton till noret för att möta Angelina på jobbet, vart mobbad av de. De tyckte att jag skulle bytra effternamn, och undrade när vi skulle gifta oss och allt. haha :(
Slutade med en mycket trevlig kväll på American pizza. Satt vi ett bord med trevliga männiksor till stägning. Hem till Anton och se på film och bara återuppstå, så fruktansvärt trött och sliten.
och nu sitter jag här, och ska snart hoppa in i duschen plocka fram kläder och dra mig tillbaka till Anton för att äta nyårs middag, dricka och sen dra ut. Kommer förhoppningsvis bli en otroligt grym kväll! 
Dom där ser lite ut som syskon dom! 
Många bilder, lite dålig ljus, och alla kanske inte är vridna. Men grymt var det! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Runt Blyberg

Kategori: Allmänt

Pappa tvingade ut mig, täckbyxor, tjocktröja, jacka, vinterstövlarna upp till knäna, mössa, vantar och halsduk. Ut på spark runt Blyberg. Visst Blyberg är inte stort, men runt Blyberg det är mycket och långt! Herre vad det var roligt!
Pappa hade en plan på att sparka ifrån mig och Ebba, han börjar små springa och ska precis börja sparka. Flyger fram och voltar, haha han råkade åka på en asfaltfläck, gud vad roligt det såg ut.
Det tog oss 3 timmar att komma runt och hem, hur mysigt. Snart kommer min gudmor, Anita. Ska sitta barnvakt till hennes dotter Emma- 6-7år?, händer inte med längre hur gammal hon är..