My Head

Ute och lyssnar på inget.

Kategori: Allmänt

Jag lovar de här är den bästa tiden på dygnet!
Just nu sitter jag ute med Doris och lyssnar på inget, ser på när söta Tusse jagar nattfjärilar. Hah så sött när han hoppar efter dem.
Det är en frihet att bara sitta ute och lyssna, att lyssna på inget. Att få sitta för sig själv och inte göra ett skit. De här är det bästa med att bo mitt ute i ingenstans där inget vet vart det ligger, när alla går och lägger sig tidigt när man själv sitter uppe och inte gör ett skit. Bara lyssnar.
Jag och BD, underbart.
Pappas gamla tröja/skjorta som luktar Ellinor och gammelfarfars skjorts som ser ut som..kalsonger? Väldigt mysigt, de här lever jag på. Just nu vill jag bara ut, ut och gå eller något. Fast helst skulle jag vilja bada, cykla bort långt långt bort och bara vara. Mysa, mysa med nära och kära.
Nu mår jag bra, otroligt bra.
Det är så fint, om man bara sitter här och blickar ut, ut över alla berg och träd. Det är så otroligt fint.
Jag tror fan att vi har den bästa platsen på hela de här berget.
Eller som Neah beskriver det "För att komma till dig måste man upp för ett berg och sen ett till berg och ytterligare en backe, mysigt" Jag kan då hålla med om det. Det är fett mysigt, synd bara att det är så långt bort från allt.  Fast ändå inte just nu känns det bra, för det är tyst och lugnt. Älskar det.
Förra sommaren, men det ser fortfarande likadant ut.
Fett mysigt, kommer antagligen sakna det i höst eller något. Men ändå inte. För det ska bli så skönt att komma bort från de här. De tska bli underbart, men på något sätt kommer jag sakna det väldigt mycket.

KOMMENTARER:

  • Linnéa säger:
    2010-06-29 | 09:04:41
    Bloggadress: http://linneasiitari.blogg.se/

    Ja, man kommer på det nu alldeles innan man flyttar, att man nog kommer sakna stället endå!    <3

Kommentera inlägget här: