My Head

Anorexia/Batman!

Kategori: Målar.

 

 

 

 

Klar, men jag är grymt missnöjd.

Jag har kommit på, varför allt ser totalt gay ut.

Det är bara för att jag bygger upp en kropp så konstigt, först gör jag en ful skiss och sen bygger från benen och uppåt. Det är därför huvudet är för litet och allt ser totalt gay ut! :o

Haha, men what ever, andra gången jag typ ritar en kropp så :]

lol.

Kategori: Allmänt

Jag har kommit på så smart jag är om jag flyttar till Hässleholm kommer jag att klara mig ekonomoskt för jag kommer få runt 7-8000:- :o
För oom jag inte mins fel så får vi mellan 70-80kr milen och det är 101mil till Hässleholm!
Så då kan jag bli rik och hela allt . höh.
Nej men, jag tycker att jag är smart eller något.
*...30min senare*..
MEN alltså jag vill till Skåne. HEJ DÅ! ..___..

Ute och lyssnar på inget.

Kategori: Allmänt

Jag lovar de här är den bästa tiden på dygnet!
Just nu sitter jag ute med Doris och lyssnar på inget, ser på när söta Tusse jagar nattfjärilar. Hah så sött när han hoppar efter dem.
Det är en frihet att bara sitta ute och lyssna, att lyssna på inget. Att få sitta för sig själv och inte göra ett skit. De här är det bästa med att bo mitt ute i ingenstans där inget vet vart det ligger, när alla går och lägger sig tidigt när man själv sitter uppe och inte gör ett skit. Bara lyssnar.
Jag och BD, underbart.
Pappas gamla tröja/skjorta som luktar Ellinor och gammelfarfars skjorts som ser ut som..kalsonger? Väldigt mysigt, de här lever jag på. Just nu vill jag bara ut, ut och gå eller något. Fast helst skulle jag vilja bada, cykla bort långt långt bort och bara vara. Mysa, mysa med nära och kära.
Nu mår jag bra, otroligt bra.
Det är så fint, om man bara sitter här och blickar ut, ut över alla berg och träd. Det är så otroligt fint.
Jag tror fan att vi har den bästa platsen på hela de här berget.
Eller som Neah beskriver det "För att komma till dig måste man upp för ett berg och sen ett till berg och ytterligare en backe, mysigt" Jag kan då hålla med om det. Det är fett mysigt, synd bara att det är så långt bort från allt.  Fast ändå inte just nu känns det bra, för det är tyst och lugnt. Älskar det.
Förra sommaren, men det ser fortfarande likadant ut.
Fett mysigt, kommer antagligen sakna det i höst eller något. Men ändå inte. För det ska bli så skönt att komma bort från de här. De tska bli underbart, men på något sätt kommer jag sakna det väldigt mycket.